2009 tahun indah

dushdush...

hey sume! aduh....beribu kemaafan jepp pohon kerna tidak mengupdate blog..bukan per..dalam mingguminggu akhir tahun lepas jepp memang busy manjang..sibuk ngan projek kolej....ade jer hal manjang..adehai..ponek tol..ok2...jepp nk btaw uols sume yang jepp da bertemu ngan soulmate jepp..damned!!!!!!!! jepp sayang die so much!!!!!!! yang lebih terharu die seorang yang baik, pemurah,penyayang,pengaseh dan segala yang baik la...jepp bersyukur ditemukan kepada insan itu...ok tayah cite banyak jepp bahasakan diri die sebagai Z k...Z ni merupakan seorang yang supportive,garang bertempat,ade gaya,die always panggel jepp "comey" n "budak kechik"...huhu.. besh gile! yer la manetaknyer da ade owg sayang kt kite...

happy jer kn...

tarikh perhubungan kami sebagai pasangan berkasih adalah pada 1/1/2009...haaaaaaaaaa...berani mati amek tarikh keramat tuh....walau kenal tak lame...hati da berdetik dan mengatakan "die la orangnyer" so ape lah buat...bagi jepp pon memang die la orgnyer..orang yang jepp caricari selame ini...doakan eh hubungan ni kekal n agar kami bahagia senantiasa...

huhu...

best part is saat tahun berubah (saat nak masuk jam 12.01 a.m 1/1/2009) ni jepp n Z tak sempat nk celeb..bukan per..sebab petang tu jepp n Z sepetangan mencari cincin perhubungan kami tuh...dah balik tu kami tdo awal sebab penat...then dalam tak sedar jepp bangun kol 5 pagi suda...so mmg ta sambut la malam new year...heeeeeeeeee...

angsa sebagai saksi..

eyteyt...nk taw? jepp en g dating katner taw...g kat Taman Tasek Perdana...gile ar..bercinta ala zaman 60's, 70's gitu...wakakaka...naek paddle boat,bicycle atas air tu..bergambar sakan.. bagi angse makan...huhuhu..senang cerita memang bahagia la...yang beshnyer ade aksi MENYARUNGKAN CINCIN ok kt tengah tasik...haa....kelas ko...jangan jeles...waakakakaka...

cincin bagai...

da lamer jepp tak rasa kebahagian yang camni...sejuk jer rase bile da ade kekasih... bahagia.. tenang...ade gak la barubaru ni perselisihan paham...then alhamdulillah kami can deal with it..

cinta...

buat Z:

aku sayang ko sangat!!!
budak kechik ko pon sayang sangat kat ko!!!
baby ko pon sayang sangat kat ko!!!
jepp berjanji akan buat yang terbaik dalam hubungan kita ini..
muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

buat temanteman :

doakan kami gembira eh...
doakan kami sentiasa didalam kebahagian...
luv u all...

9 feedback:

  AzFaRuL

January 5, 2009 at 10:48 PM

wau besstnyer dia. patut la blog brhabuk, bz dgn si dia. harap bhgia la ye.

klu dh time jamu nasi minyak kang, jgn lupa jemput! ;)

  aizul

January 5, 2009 at 10:52 PM

ala napa tak publish gmbo tunangnya??hehehe

  RyZ4L

January 6, 2009 at 1:13 AM

haha. tahniah jejepp~~
berpanjangan hendak nye:D

  jejepp el waseem

January 6, 2009 at 1:28 AM

to azfarul : blog berhabuk bcoz jepp bz ler..huhu...doadoakan la jepp bahagia eh..

to aizul : baj publish..tapi........

to ryzal : heee...thanx ryzal..doadoakan la yer...

  fIcK a.k.a kaka

January 6, 2009 at 8:45 AM

hye jepjepz...
happr new yr bro~

have a nice day wih org tersayang...
jaga btol2 k~

  rizz

January 6, 2009 at 10:13 AM

hehe smoga bhagia jejep..:) link me:p

i tot nmpk u mkn kat area bdr pmaisuri
is it u?:p

  Rikhman

January 6, 2009 at 4:42 PM

waaa...so sweet.
best of luck k..
and happy new year!!