Fashion & Food Gala Dinner

dushdush...

wahwahwah...name tajuk entry nih cam besh jer kn...tapi tu la entry ntok kali ini.....haaaaa... kan jepp dok kepoh ade projek kolej segala kan...ni one of projek jepp yang membuka mata lect dan pelajar...uhuhuuh...jepp act kene held dinner dibawah mata subjek Restaurant Operation... that my projek la..then afta berfikirfikir berpuluh jenak...jepp dapat idea nk buat fashion show while guests taking their dinner...act name ntok projek tuh jepp bg name nih : Runway Dinner.. tp too simple kot name tuh...then jepp bincangbincang ngan Z...Z Pon bg la name ni...best kn? pandai x buah hati jepp bg name? huhuhu...

okayokay...jepp bg sumesume tgk hasil decoration jepp yang ta seberapa kt restoran jepp then termasuk skali ngan model yang buat catwalk tuh...heeeee....eh eh...lpe nk btaw...kawan jepp Hatta Dolmat turut serta membantu jepp dalam projek ni...die sponsor baju....meletop ko! bg sesiapa yang tak kenal Hatta tu...link die ade kt side tepi entry..singgahsinggah la kt page Hatta tuh...

back t0 picture kayh!

buat permulaan gambar ni jepp nk tunjuk kat kamukamu sume pic time rehearsal ntok modelmodel dimane mereka sume ni kawankawan rapat jepp...







tuh sume antara pic rehearsal yang berjaya di snap by photographer...ok then now pic ambiance restaurant yang decorated by jepp n friends...try nk buat se vogue boleh...tapi rakan lain kurang memberi komitmen..siot tol...sume gne duet aku n some other ketua laen jer..gewam ni...










okeh ni pic model ngah catwalk segala....mereka memperagakan 4 jenis pakaian..dari sexy n smart kepada simple wear disambung pula dengan sport wear dan diakhiri dengan pakaian dress n formal..F.Y.I dress ni la yang Hatta Dolmat sponsor tu...terharu beb..dengan patungpatung die pon die sponsor..baik tol kawan aku ni...
























ni pula pakaian yang disponsor oleh Hatta Dolmat(dress jer..) yang laki pakai formal wear..












nah skunk turn bergambar dengan pereka fesyen terkenal tuh...presenting: HATTA DOLMAT...




selepas ini anda boleh saksikan pula modelmodel bergambar bersama photographer yang mengambil gambar mereka ini bersama juga dengan kononnya fashion Designer pada malam itu...ala... bajetbajet cam baju tu sume die buat la..nyampah...tapi takpe..nampak lebih gempak kn?hehehehe..pada fashion designer terbabit..jangan marah...i'm being honest...wakakaka..












huhu..skunk tiba saat jepp berhambar bersamasama modelmodel jepp..uhuhuhu...sape ag hot? huhuhu...






hehehe...poyo je jepp en..dah..now jepp nk show kt kowg pic jepp secara candid...ahaha..time2 wat keje ade jer yang snap...saksikan eh..








ahahaha..sengal jer pictures kt atas tu kn...huhuhu...pelangganpelanggan yang hadir dikenakan bayaran rm25 sahaja bagi mendapatkan meja dan kerusi untuk hidangan penuh set western....antara hidangan yang disediakan adalah...Nachos,Seafood Wrapped,Onion Soup, lamb Shank and also cheese cake....sedapsedap tau...so worth it la ngan bayaran yang diberikan...ade runwayshow lagi lak tuh...haaa....

selain pakaian rekaan Hatta Dolmat terdapat juge pakaian dari TheJejeppCollections dan DatinFaridahCollection...hehehe..perlu bagi kredit kepada merekamereka ini juge...ahaha... selain itu pakaian lain adalah dari pihak model sendiri...hehehehe....aku tade baju pompuan la...huhuhu...

kepada kekawan model semua jepp ucapkan jutaan terima kasih..kepada sponsors jepp juga ucapkan berbanyak terimakasih yang tak terhingga...kepada guests yang hadir...ribuan syukran diucapkan...tak dilupakan kepada pembaca setia blog ini..thanx 4 reading n thanx supporting me..

4 feedback:

  AzFaRuL

January 12, 2009 at 3:05 AM

ne gmbr nye? x nmpk pon?

ke my com yg problem?..

  AzFaRuL

January 12, 2009 at 4:32 AM

dh nmpk! wa sungguh lawa.

pic yg last tu best la. xde yg zoom ke? ;)

  aizul

January 12, 2009 at 7:20 AM

waaaaa besh2...congratss!!

  Rikhman

January 12, 2009 at 9:02 AM

hehhee..dresses by hatta mesti comel2x..lol