jepp ni artis ke?

dushdush...

haha..tajuk entry kali ni sounds funny kan? ye la ttbe berangan jepp ni artis..ok ok..act jepp da lame nk letakentry ni lam blog jepp..tp cam segansegan jer..dikesempatan 4 pagi ni jepp tjage..sebab dikacau oleh si nyamuk durjana membuatkan jepp takleh nk tdo..

sesambil brows FB, MS, FS dan pelbagai account lagi..and jepp telihat la komen2 lame kt MS jepp..so jepp nk ulas kan kt korang2 la..n nk komen korang..same sangat ker muke artis-artis itu ngn muke jepp?? lain lah.. dorang lebih hebat dan mantap kowt..mekapmekap dorg ag..jepp ni neutral la..hahaha..(bangga jap..=D)

ok..kte mulakan ngan peratusan paling banyak orang akan same kan jepp ngn QUE HAIDAR.. yang jepp rase kan maybe ade lah...tp takde la smpai jepp nk kate sebijik..aduh...ni perbandingan pic jepp ngn que..same ker??



peratus kemiripan : 70%

so??? cemane? same ker? i dunt think so..lain jer..berbeza kot...ok kte continue kepada artis yang second peratusnya look alike...iaitu Allahyarham Sudirman..ni jepp tak nk menyangkal la apeape..sebab pernah kuar media cetak/letronik semua ttg kemiripan wajah Allahyarham dengan Que..ontahlah..tak ghoti den doh..


peratus kemiripan : 67%

cemane?? ade ke mirip?? sket je la kan..takpe bout Allahyarham jepp tanak crite banyak... kayhkayh..kte sambung ngan artis seterusnya..hmmm...beliau merupakan salah seorang dari ahli kumpulan DELIMA..alah yang menang GANGSTARZ musim pertama tuh...name beliau ialah BONY ADAM...kenal kan?? kalo tak kenal tgk pic die sure kenal...


peratus kemiripan : 78 %

okok..tapi bagi jepp si bony ni ade kemiripan sikit jer kot..tp cam banyak jer..mungking sesetengah angel je kowt..apeape pon kome komen la yer...tak reti jepp nk cakap cane..ye la..bukannye jepp g manemane tgk muke sendiri..org yg tgk muke jepp..ye tak?? huhuhu... ok kte sambung lak ngn selebriti seterusnya...yang jepp rase paling tak bley blah..sebab sejak jepp buat rambut french kedepan ni ramai lak yang cakap muke jepp cam die..sape?? nk tau??? ni muke cam si NUBHAN AF6..lagi la jepp nk tergelak...apenye lawak dorg pakai ni...lain kot..muke berbeza gle..apeape pon korang cuba la bezakan yer...



peratus kemiripan : 50%

lain kan?? muke die ngan muke jepp same??? oh tidak...tapi ni da ramai ckp jepp terpaksa la iyakan...okeh..selain selebritiselebriti yang terkenal ni..ade jugak yang cakap muke jepp cam AIZAT AF, pastu artis mane ntah, artis jepun lah, pe kata korang kata muke jepp cam muke artis ni...jepp akan setuju 100%...sokong tau...selebriti ni je jepp rase same cam jepp sebijik..ni pic die..

peratus kemiripan : 100%

sebijik kan??tu lah jepp ckp korang tak caye..muke ashton kutcher ni mmg totally look alike rite? (dalam nada perasan gle bab* yang tak hengat dunia..=D) tol x?? memang sebijik..kalo korang tak kata btol tanak kawan!

hahahaha...c ya later folks...

15 feedback:

  Duke Luce Dell'amore

July 4, 2009 at 9:40 AM

hahaha..nk ashton kutcher je!

tp mmg btul r jepp!
mmg sama ngan artis2 yg kwn2 kamu ckap tu..

muke u bleh brubah2..hebat2!!

  Sofi

July 4, 2009 at 9:41 AM

ahaks... memang iras2 la jepp .. orang trgganu cakap ADA MEH ahaks...ni jadi ke sambung blaja kat aussie ni?

http://sofhi.blogspot.com

  Eragon_iz

July 4, 2009 at 9:51 AM

mmg betul ckp kk ada iras dengan artis dr kumpulaan delima tu. kan...kan. muke ashton kutcher adalah kot tang mane x tahu. khkihkih

  jejepp el waseem

July 4, 2009 at 3:53 PM

jime : mesti la nk ashton kutcher..cute kowt...hahaha...muke jepp berubah2?? wow!

sofi : ada meh?? hahaha..adeade je sofi ni..insyaallah xde aral melintang belajar la jepp kt sane tuh..=D

kk : grrrrr.... ade la muke ashton tang sume skali k...hahaha...

  F

July 4, 2009 at 4:05 PM

gotta be the bimbo-est post ever!!!

*wink

  shaker hanafi

July 4, 2009 at 5:33 PM

yang last tu tipu ok.

  rizz

July 6, 2009 at 3:52 PM

hahahah byk tul psamaan die yer hahak

  jejepp el waseem

July 6, 2009 at 8:20 PM

F : ape yg bimbo-est nyer? citer sket..

shaker : alarh owg jeles mmg camtu..

rizz : ni perli ke puji?? hmmm...

  LyNzI

July 6, 2009 at 8:55 PM

ello jepp..ashton kutcher? kihkihkih.. :p
-guling2 gelakk nk tputus usus neeyh-

  jejepp el waseem

July 6, 2009 at 9:15 PM

siotnyer linzi...
grrrrr....

  LyNzI

July 6, 2009 at 9:22 PM

tralallalala~~
aku pon nk gak la jd artis..artis korea..kihkihkih =p

  aizul

July 28, 2009 at 7:14 PM

wah!!! masing2 ensem!

  Anonymous

September 21, 2009 at 12:32 AM

aku rase ko ni da nak mampos ea?
mati lagi baik la...