byebye dua ratus dan sembilan dan hye doploh saploh

dushdush..

weeeeeeeeeeeeeeeeee.. lame gile tak hupdate blog niyh..bersarang gile...sorisori jepp ucapkan yer.. jepp malas nk update blog dowh since jadi FB-addict niyh..huhu... papepon jepp mahu ucapkan selamat tinggal kepada 2009 walaupon bukan hari ni kita berpisah dan hello my new year friend! jepp nak berkawan baiklah ngan 2010. kepada anda 2010 saya dah bersiap bermacam perkara untuk bersama anda. jadi harap sangat anda boleh jadi kawan baik saya ye.. :)

jepp dah ubah kedudukan bilik, imej jepp, azam jepp, even yang the best is kekasih jepp. hope 2010 berkelakuan baik ngan jepp. sure jepp berkelakuan baik ngan 2010. lagipon pada jan 2010 ni jepp akan mulekan perniagaan hope 2010 membantu yer..

oh lupe nk btaw kawankawan. datanglah perfectly refined studio kt seksyen 7 shah alam. jepp baru mulakan perniagaan kecil-kecilan iaitu saloon studio dan wedding & event planner. harapan jepp kepada kawankawan agar supportlah jepp yer.

13 feedback:

  Sofi

December 29, 2009 at 10:26 PM

jepp: gud luck k..

hepi nu yer

  jejepp el waseem

December 29, 2009 at 10:31 PM

thanx dear sofi..

  hazel_eyes

December 29, 2009 at 10:32 PM

gud luck ek jep...mcm knal je..ktne ek?

  jejepp el waseem

December 29, 2009 at 10:35 PM

hmmm..
sape eh hazel eyes ni??
mmg serius ke mata u hazel..
ke kanta lekap jer??

  hazel_eyes

December 29, 2009 at 10:36 PM

hazel ni mse lahir dulu..i trus wat akaun..
makin besar..mata jd itam cam tipikal malay...

eh jep..u ensem la..dh brpunye ke??

sory la kalau i tnye ni wat u marah

  jejepp el waseem

December 29, 2009 at 10:41 PM

oh..
pas lahir terus wut acc kt sini..
semart!!

btw nk btaw gak..
my eyes isnt black..
my eye is dark brown.. :P

i dah berpunya? dah la..
baru dpt..
tak bace blog i ni?
hmmmm..

  hazel_eyes

December 29, 2009 at 10:43 PM

ooopss sowry dow...ler melepas niat i nk kenal u lebey rapat though i know i x layak nk kenalan ngn u..hmmm..papepun i wish u ngn kekasih u tu kekal la...

by da way..brown kan..yup i know..kekasih u ade bgtaw kt i....n kekasih u ckp dye suke tlinge u..mata u..suara u..n evrything bout u..giler kan..ahaha

  jejepp el waseem

December 29, 2009 at 10:53 PM

oh kirenye u kenal la sapa kekasih i? thats a good news.. thanx doakan kami kekal.. insyaallah.. aku sgt syg die.. aku akn cube buat yg terbaik ntok die dan hubungan kami ni..

  izzad b*

December 30, 2009 at 4:05 PM

slamat hahun baru!!nanti leh mintak keje part time kat kedai u!hahaha

  jejepp el waseem

December 30, 2009 at 4:33 PM

sure izzad..
no hal..
hahaha..

n slamat tahun baru juga buat anda..

  farish H

December 31, 2009 at 4:11 PM

jep lawanye rmbut hehehe

  Afzainizam

January 17, 2010 at 2:11 AM

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

  Suhana Qamar

June 21, 2011 at 4:06 PM

Khusboo magazine is a surat based women Fashion Magazinewebsite which provides information about fashion tips and ladies Indian garments. This website is basically fashion and modeling website.