block 4-2-01

dushdush..

lama rasanya jepp tak bercerita kt blog kesayangan jepp ney..this entry jepp tujukan kepada semua kawankawan jepp yang tinggal di apartment perdana block 4 tingkat 1 bernombor rumah 2-01. kawankawan saat mula pertemuan aku dan kamu ialah ketika kita dipertemukan oleh yuni sahabat yang mana aku berjumpa ketika sedang bermain bersama ular aku.

terima kasih Yuni kerana perkenalkan diorang kt jepp..saat dimana jepp memerlukan teman ntuk bergembira dan menghilangkn luka hati ini.


so this is Yuni the gurl that being my best friend even we met while im playing my snake.

slepas lama berkawan dengan Yuni ini dan ketika jepp bersedih kerana baru putus dari hubungan percintaan die pertemukan jepp dengan kawankawannya. dan insan pertama yang jepp jumpe ketika itu ialah Izraf Idham. die?? baik orangnya.. haha..and ada sifat humor..i like him so much..sebab die seorang yg baik...for u Iz i just wanna say thanks very much and forgive me with all the wrong that happened between us...knowing u is one of GOD blesses to me.. jepp wudnt never forget u. thats my promise! every single thing happen between us is all in my memory and it will always be remembered.


glad to know u Izraf.

kemudian datanglah beberapa kawankawan Yuni yang lain..jepp tak berapa nk egt siapa makhluk yang kedua itu..baby atau miloxeto..haha die ni comel..tak sangka lak jepp penah sekelas ngn die..sorry i tak perasaan u b4..but atleast we're friends now rite..gua takkan lupe lu beb! hahaha..baby ko selalu wat aku terasa ingin gelak..gay petuturan yang menghiburkan...best jugak kawan ngan ko ni...jgn lupe aku suda...wa hentak lu nanti..haha..


miloxeto a.k.a baby budak motel dlam crite up..^_^

kiddo or shaz..haha kite kenal da lame en?? tapi baru jpe this very year..papepon salut ur sempoiness...hahaha...n i do respect juga ngn hasil editing gambar muh itu..huhuu..jgn egt aku tak paham ape je yg ko hinthint kat aku k...tu jer nk btaw...lu pkir la sendiri..:P



shahzali a.k.a kiddo..cam dropdead da aku nengok pic ko..^-^

kamal, ejump, momol dan que..aku masih teringat kot saat kte sambut merdeka tahun ni kt mamak..pastu korang layan aku meroyan cam owang gile...gitewwwwwwwwww kanz...hahaha.. dimana kowg menyaksikan 'hakak' keluar kan...so pahampaham..takley taip lelebih.. nanti kene carut weyh...general view nyer blog ni..hehehe..mol!!!!! ko mmg seorang kawan yang baik n sangat mengambil berat ttg kawan ko..lagilagi aku yg dlunye tak bape rapat ngn ko...tp asal jmpe mesti ceria jer en??? tol x?? bersyukur dowh mol dpt kawan cam ko..yang penting..cantek ke ko?? hahaha...que..aku takde pe nk cite sgt..sebab die ni dak kelas ngn skandal aku...so baik diam...haha..skandal ker?? ejump n kamal...kala sepi dan selembut sutera katanya yew? haha.. korang mmg cun!!! hakak suke!! haha ..


momol

ejump

kamal

que sorry aku tak dapat cari pic ko..hehehe..maaf yer..ampun...

agustin thanx k bkawan ngn jepp...sebagai kawan u mmg membantu kawannya...biar ape perasangka orang terhadap kita yang penting kita tabah dan kenal diri kita tu yang penting..egt tu..be da best!!!

agustin : kitak tok stadi baitbait na..kelak kitak berjaya sik mok lupak mek tok tek

dan kepada sume yang laen walau tak berapa rapat tapi kita stil kawan kan?? kepada comot, a'an,pyan,ona,fiz korangkorang la..sape name yg jepp tak sebut sila ampuni saye..ketika ni saye ngah sedih tambah serabut kerana saye akan berjauhan ngn kamu semua..ini merupakan perpisahan kecil yang amat bermakna bagi saye..so tu pasal saye sedih..dah dah dah..ngah emo sket ni...heeeee...smile k bile bace blog ni...jepp syg korg weyh!!!!!!!!!!!

sorry jepp curik picpic korg kt myspace korang n jepp jumpe pic ni..maybe not all but it look like family..n we're family..ryte?

9 feedback:

  Sofi

September 10, 2009 at 10:59 AM

jejepp! whoa lama sih x hapdet!..

how's life now?

  Eizhar Haqimi

September 10, 2009 at 11:01 AM

huhu,,
terharu nyr ,,,
auk bah,,
x kan kamek lupa kitak,,
frends 4 eva ea,,
papa pon msj o kol kah,,
x mok la mok lupa contact kelak,,
kitak pon jge diri bek2 k,,
muahh

  Duke Luce Dell'amore

September 10, 2009 at 1:14 PM

jepp!asal i cam knal je kw2 u tu ek??hahaha...membe2 my housemate kot??hikhikhik..

kamu nk p mana tu jepp??Dah grad ek??

btw,BAPAK RAMAI PLU kt PTPL Shah Alam ni!

  jejepp el waseem

September 10, 2009 at 5:58 PM

ajim..
jepp da nk abih blaja..bukan grade..
td sedih nk tinggal kn adik2 kt sini...huhuhu..

  wénkt

September 14, 2009 at 8:20 PM

u u u
u lupa i

  ..: kAiSaRa AzFaRuL:..

September 22, 2009 at 2:46 AM

madah ariya kedak mok nutup blog, sik jadi plak eh? bagus2.. ;)

  izzad b*

December 20, 2009 at 12:22 AM

nice.....